Klantenservice

Heeft u een vraag over één van onze producten, wilt u graag een bestelling plaatsen of heeft u een technische vraag? Onze klantenservice kan u antwoord geven op uw vragen. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Reda Retail Data BV. Reda is bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)594 512435.

 

Francovrij boven de € 500


Elke bestelling boven de € 500,- ex BTW leveren wij in Nederland zonder verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 500,- is afhankelijk van het gewicht. Voor het leveren van uw bestelling wordt er gebruik gemaakt van DHL. 

 

1 jaar garantie op onze producten


Ook na de aankoop wil Reda ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw nieuwe product(en). Wij geven daarom 1 jaar garantie op ons gehele productassortiment. Mocht het onverhoop gebeuren dat uw apparaat defect raakt, neemt dan contact op met ons.

 

 

Retourneren van producten

Retourneren van producten kan bij Reda, voordat u een product retourneert vult u a.u.b. een RMA-formulier in. Zo is onze technische dienst op de hoogte van de problemen. Producten zonder RMA-formulier worden in sommige gevallen direct geretourneerd naar de afzender. U kunt hier het RMA-formulier downloaden