Koppeling ICR Touchpoint & Fiscale module Belgie
Geplaatst op 03 February 2020

Vanaf heden is de fiscale module in België (blackbox) te koppelen met ICR Touchpoint.

Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw
Geplaatst op 19 November 2019

In verband met de Kerst en Oud & Nieuw periode is ons kantoor niet volledig bemand. Aangezien we begrijpen dat er ondernemers zijn die doorwerken, blijven wij ook open. Het kan alleen nét iets langer duren voordat je een antwoord krijgt op de e-mail of een vertraging in leveren van de goederen. Wil je direct antwoord op je vraag of zeker weten dat een levering de volgende dag in huis is? Dan kun je het beste even bellen. 

Next generation: SAM4S FORZA
Geplaatst op 28 August 2019

De SAM4S Forza, het beste dat SAM4S vanaf heden te bieden heeft in touchscreens. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je terug in de stijlvol vormgegeven SAM4S Forza. Een product met hoogwaardige kwaliteit gekoppeld aan maximale prestaties. 

Nieuwe identiteit van REDA
Geplaatst op 11 December 2018

Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe visuele identiteit. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere vormgeving en een nieuwe pay-off. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. 

Nieuwe BTW tarieven kassasystemen
Geplaatst op 11 December 2018

Met de aankomende BTW-wijzigingen dienen er veel kassasystemen opnieuw geprogrammeerd te worden. Lees hier hoe u uw kassasysteem kunt aanpassen voor de nieuwe BTW-tarieven. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Geplaatst op 09 December 2018

Lees welke invloed maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft op onze organisatie en haar maatschappelijke doelstellingen.

6 producten(en)