ICR Touchpoint, hét kassasysteem voor een bakkerij. Het kassasysteem biedt ontelbare functionaliteiten specifiek voor een bakkerij, naast uiteraard de standaard functionaliteiten. U kunt met ICR Touchpoint onder andere met verkopers door elkaar werken, dit is bijzonder handig wanneer het bijvoorbeeld druk is in uw bakkerij. Daarnaast biedt het systeem een koppeling met een weegschaal, een optie tot heel/half brood bijvoorbeeld en een uitgebreide rapportagefunctie. Ook is het uiteraard mogelijk om combinatie-artikelen te maken of een samengesteld menu.


.

Kassasoftware die specifiek ingericht is op de functionaliteiten waar een bakkerij aan moet voldoen..

.

  Werk met diverse medewerkers door elkaar heen

.

  Weegschaalkoppeling met CAS PDi SPS serie, PDS-P serie en PD-II

.

  Koppeling met TouchOffice Web (cloud-oplossing)

.

  Gebruiksvriendelijk en robuust kassasysteem

-
-..


Invoeren van vaste klanten

Koppeling met handhelds voor lunchrooms

Koppeling met randapparatuur

Binnen het kassasysteem is het mogelijk om vaste klanten en klantbestellingen in te voeren. Dit is zowel gemakkelijk voor de klant als voor de medewerkers. 

Werkt u met een lunchroom aan uw bakkerij? Dan is er de mogelijkheid om diverse handhelds te koppelen met uw kassasysteem. Bestellingen worden dan direct doorgegeven aan de counter en kunnen klaargezet worden. Het kassasysteem heeft een koppeling met CCV pinautomaten en diverse weegschalen. Zodat diverse zaken direct te koppelen zijn aan uw kassasysteem.


Slava Yurthev Copyright