ICR Touchpoint cafetaria is een unieke combinatie tussen snel handelen en overzichtelijk afrekenen. Het systeem biedt diverse opties waardoor afrekenen in uw cafetaria makkelijk en overzichtelijk wordt.  Funcationaliteiten die specifiek voor een cafetaria zijn toegevoegd zijn onder andere: combinatiemenu's, ordernummers groot printen op de keukenbon en/of klantenbon, keuze tussen Eatin of meenemen en een order opslaan onder een naam bij een telefonische bestelling.De software is gecertificeerd voor het aansluiten met de reeds bekende smart CCV-betaalautomaten.


.

Kassasoftware die specifiek ingericht is op de functionaliteiten waar een cafetaria aan moet voldoen..

.

  Keuze maken tussen eatin of meenemen 

.

  Printen van additionele keukenbonnen met afhaalnummers en kookinstructies

.

  Ordernummers printen op keuken- en/of klantbon (order afroepen)

.

  Gebruiksvriendelijk en robuust kassasysteem

-
-..


Invoeren van vaste klanten

Koppeling met handhelds 

Koppeling met randapparatuur

Binnen het kassasysteem is het mogelijk om vaste klanten en klantbestellingen in te voeren. Dit is zowel gemakkelijk voor de klant als voor de medewerkers. 

Werkt u in het cafetaria met tafels? Dan is er de mogelijkheid om diverse handhelds te koppelen met uw kassasysteem. Bestellingen worden dan direct doorgegeven aan de counter en kunnen klaargezet worden. Het kassasysteem heeft een koppeling met CCV pinautomaten en diverse weegschalen. Zodat diverse zaken direct te koppelen zijn aan uw kassasysteem.


Slava Yurthev Copyright