Speciaal voor bedrijven gespecialiseerd in kledingreparatie en/of het stomen van kleding heeft ICR de stomerij-versie in het pakket. Het biedt de oplossing voor een stomerij. Met deze speciale versie van de software kunt u bijvoorbeeld printen op een ticketprinter (of hydrofix papier), printen van een ticket per artikel, printen van wasbonnen, mogelijkheid om meerdere tickets te printen per artikel (3-delig pak), vermelding van bonnummers op tickets, vermelding van locatie intern, kiezen van behandeling en een afhaaldag selecteren.De software is gecertificeerd voor het aansluiten met de reeds bekende CCV-betaalautomaten


.

Een kassasysteem dat specifiek ingericht is op de functionaliteiten waar een stomerij aan moet voldoen..

.

  Aansluiten specifieke ticketprinter voor hydrofix-papier

.

  Mogelijkheid printen meerdere artikelen per bestelling (3-delig pak)

.

  Vermelden van bonnummer, afhaaldag op klantenbon

.

  Kiezen voor een behandeling van de stomerij

-
-..


Invoeren van vaste klanten

Speciaal voor stomerijen

Koppeling met randapparatuur

Binnen het kassasysteem is het mogelijk om vaste klanten en klantbestellingen in te voeren. Dit is zowel gemakkelijk voor de klant als voor de medewerkers. 

Voor stomerijen zijn diverse functionaliteiten van belang waaronder het printen op speciaal printpapier, printen van ticket per artikel en mogelijkheid voor adresgegevens. Touchpoint is afgestemd op die wensen. Het kassasysteem heeft een koppeling met o.a. CCV pinautomaten en diverse software waaronder Exact online. Zodat diverse zaken direct te koppelen zijn aan uw kassasysteem.


Slava Yurthev Copyright