Alleen de beste service aan tafel helpt de klanttevredenheid verhogen

Zorgt ervoor dat klanten de service krijgen die ze verwachten met Pockettouch. Bestellingen die aan tafel gedaan worden, worden rechtstreeks gecommuniceerd met de keuken. Pockettouch is ontwikkeld om op een professionele en snelle manier bestellingen te registreren. Geen handgeschreven bonnen, geen fouten en geen bonnen die zoekraken. Bestellingen gedaan via Pockettouch worden automatisch verwerkt in het kassasysteem, die vervolgens de bestelling doorverwerkt op de bar- of keukenprinter. Het personeel aan de bar of in de keuken kan direct aan de slag met de bestelling. Met Pockettouch voorkom je teleurstellingen zoals het foutief verwerken van de bestelling. 


.

Ontdek hoe Pockettouch jouw organisatie kan helpen groeien en de omzet van je bedrijf kan helpen verhogen..

.

  Minder fouten, duidelijke orders, geen handgeschreven bonnen.

.

  Snelle service aan tafel en daardoor een hogere klanttevredenheid.

.

  Koppeling mogelijk met meerdere handhelds aan één kassasysteem

.

  Tot wel 25% meer omzet blijkt uit onderzoek van Pioneer Hospitality

-
-..


Minder fouten

Intelligent

Meerdere handhelds

Met Pockettouch zorgt u voor duidelijke orders & bestellingen vanuit de tafels in uw restaurant. Hiermee voorkomt u fouten en kwijtgeraakte bonnen die voortkomen uit handgeschreven bonnen. 

Met Pockettouch voorkomt u teleurstellingen zoals het foutief verwerken maar ook kunt u de gast direct attenderen wanneer een product niet op voorraad is.  Dankzij Touchpoint is het mogelijk om meerdere handhelds te koppelen aan één kassasysteem. Hierdoor zorgt u voor een snelle service aan tafel en een hogere klanttevredenheid. 


Contact over ICR Pockettouch

Wij helpen u graag verder met afrekenen