Inzicht in uw bedrijf overal, altijd op elk apparaat

Touchoffice web is de motor op de achtergrond van uw kassasysteem. De kassasoftware levert de nodige rapporten maar geen realtime informatie en inzicht. TouchOffice Web doet dat wel. Deze krachtige managementtool die overal en altijd te raadplegen is en dat op ieder apparaat met een internetverbinding. Prijswijzigingen doorvoeren, toevoegen van nieuwe producten of voorraad invoeren is een fluitje van een cent en wordt direct doorgevoerd in uw kassasysteem. 


.

Krijg direct inzicht in hoe uw winkel(s) renderen door TouchOffice Web en voer wijzigingen direct door voor iedere winkel

.

  Realtime managementinformatie van uw zaak, vestiging of filialen, waar ook ter wereld

.

  Overzichtelijk dashboard die alles in één oogopslag laat zien

.

  Koppeling mogelijk met Exact online, Twinfield, AFAS of Unit4. 

.

  Koppeling met Magento, WooCommerce, Prestashop en Spotify.

-
-..


Inzicht op ieder apparaat

Voorraad bijwerken

Koppeling met externe software

Met TouchOffice Web heeft u enkel een internetverbinding nodig om uw omzetgetallen per filiaal, locatie of vestiging op te vragen. 

Door de koppeling met TouchOffice Web is het mogelijk om vanuit diverse apparaten uw voorraadniveau bij te werken. De voorraad wordt automatisch aangepast in uw kassasysteem. Dankzij TouchOffice Web is het mogelijk het kassasysteem te koppelen met diverse andere programma's waaronder Exact Online, AFAS en Magento.


Contact over Touchoffice WEB

Wij helpen u graag verder met afrekenen