ICR kassasysteem restaurant is een unieke combinatie tussen snel handelen en overzichtelijk afrekenen. Het systeem biedt diverse opties waardoor afrekenen in uw restaurant makkelijk en overzichtelijk wordt. Zo biedt ICR Touchpoint o.a. grafische tafelplattegronden met verschillende niveau's, real-time status van tafels, reserveringsdagboek, optie om web-based uw tafel te reserveren, optie voor handhelds, vaste menu's, uitgebreide rapportagefunctie tot tafelniveau en een customer loyality programma (optie).De software is gecertificeerd voor het aansluiten met de reeds bekende CCV-betaalautomaten 


.

Een kassasysteem dat specifiek ingericht is op de functionaliteiten waar een restaurant aan moet voldoen..

.

  Uitgebreide tafelplattegrond met mogelijkheid tot verschillende zones

.

  Printen van additionele keukenbonnen met afhaalnummers en kookinstructies.

.

  Tafelreserveringen via het kassasysteem.

.

  Koppeling met meerdere handhelds mogelijk.

-
-..


Invoeren van vaste klanten

Koppeling met handhelds 

Koppeling met randapparatuur

Binnen het kassasysteem is het mogelijk om vaste klanten en klantbestellingen in te voeren. Dit is zowel gemakkelijk voor de klant als voor de medewerkers. 

Werkt u in het cafetaria met tafels? Dan is er de mogelijkheid om diverse handhelds te koppelen met uw kassasysteem. Bestellingen worden dan direct doorgegeven aan de counter en kunnen klaargezet worden. Het kassasysteem heeft een koppeling met o.a. CCV pinautomaten en diverse software waaronder Exact online. Zodat diverse zaken direct te koppelen zijn aan uw kassasysteem.


Slava Yurthev Copyright