Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekend dat REDA verantwoordelijkheid wil bijdragen aan belangrijke onderwerpen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering. In alle processen houden wij rekening met het maatschappelijke effect op samenleving. Wij streven erna om deze problemen in de maatschappij niet groter te maken dan ze op dit moment zijn. Wij zijn bewust op zoek naar manieren om het bedrijf en de medewerkers bewuster te maken van de maatschappelijke impact hiervan.


Welke keuzes maakt REDA om maatschappelijk verantwoord te ondernemen?

  • Binnen de organisatie REDA proberen we zoveel mogelijk te digitaliseren en zo min mogelijk papier te verbruiken. Dit vertaalt zich van digitale loonstroken, digitale facturen en tot de handleidingen van diverse kassasystemen. Zo zullen vanaf 01 januari 2019 handleidingen niet meer in papieren versie meegestuurd worden naar de klant en kunnen dealers deze vinden op de website. Wij streven ernaar een organisatie te zijn zonder het gebruik en verspilling van papier. 
  • Bij REDA streven we naar duurzame leveranciers die enkel gebruik maken van duurzame technieken en leveranciers die haar verantwoordelijkheid nemen. Wij vinden het belangrijk dat leveranciers hier aandacht aan besteden. 
Slava Yurthev Copyright