Niet tevreden over het ontvangen product of wil je het product retourneren omdat het niet functioneert? Bestelde goederen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden naar REDA. Na 14 dagen vervalt het recht om producten te retoureren. Terugzending van goederen dient te geschieden in orginele staat en verpakking inclusief accessoires en bijbehorende documentatie. REDA heeft het recht en de bevoegdheid om goederen welke in opdracht van de klant besteld zijn niet retour te nemen als deze niet tot de gebruikelijke voorraad vallen. Schade aan pakketten (door transport) dient uiterlijk binnen 3 werkdagen via info@reda.nl gemeld te worden, hierna vervalt het recht op een claim. Werking retourproces


  1. Meld uw retour aan via de website. Dit kan door in te loggen op het account waarmee u bij onze organisatie bekend bent. Onder bestellingen vindt u alle geplaatste bestellingen. Zoek hierbij de bestelling welke u wilt retourneren. Staat uw bestelling niet tussen de [bestellingen] dan kunt u via www.reda.nl/rma/rma/ een retouraanvraag doen.
  2. Selecteer de keuze reparatieverzoek (defect product) of verzoek tot creditatie (crediteren). De link met het verzoek tot creditatie zal automatisch vervallen 15 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen.
  3. Na uw retouraanvraag ontvangt u een e-mail met daarin de retourcode (RMA-nummer). Print deze e-mail uit en voeg deze toe aan de doos. Dit zodat wij uw retouraanvraag kunnen koppelen aan uw klantaccount en uw pakket niet zoek raakt of dat wij deze moeten retourneren. 
  4. Het product wordt op dat moment verwacht in het centraal magazijn, u kunt het product op uw eigen manier versturen. 
  5. Als wij het product ontvangen in het magazijn ontvangt u hiervan direct een e-mail met een bevestiging. Eventuele gebreken of manco's zullen vermeld staan in de e-mail.
  6. Afhankelijk van de inhoud van uw aanvraag repareren of crediteren wij de bestelling. 

Herroepingsrecht


Het herroepingsrecht houdt in dat u het recht heeft goederen, 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden de koopovereenkomst te ontbinden. De ondernemer (REDA) mag vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave verplichten. Na het aanmelden van uw retouraanvraag heeft u altijd nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. 

Slava Yurthev Copyright