Maak kennis met de toekomst van POS oplossingen

ICR Touch is een wereldleider van POS software en ontwikkeling met meer dan 100.000 installaties wereldwijd. Het specialisme van ICR Touch is het ontwikkelen en creëren van software oplossingen voor de horeca- en retailbrance om bedrijven te helpen efficienter en sneller af te rekenen. REDA is een geautoriseerde importeur van het gehele ICR Touch pakket. 


.

Compleet kassasysteem met alle functies standaard inbegrepen en een cloud-koppeling

Touchpoint heeft alles wat u standaad nodig bent in een horeca- of retail kassasysteem. Allemaal eenvoudig te begrijpen en uit te leggen aan uw medewerkers. Touchpoint is ontworpen om in al uw behoeftes te voorzien. Het bespaart tijd en optimaliseert uw omzet. Combineer Touchpoint met Touchoffice Web, zodat u in de cloud alle gegevens en realtime inzicht heeft in de omzetten. 

.

  Robuust en betrouwbare afrekensoftware voor de horeca en retail

.

  Veelzijdige en voor elke onderneming aanpasbaar

.

  Integratie met diverse randapparatuur waaronder CCV en weegschaalkoppeling

.

  Te koppelen met Cloud-oplossing waardoor de gegevens op ieder moment inzichtelijk zijn

-
-
..
Makkelijk te gebruiken

Intelligent

Loyaliteit

Een touchscreen tot en met eenvoudige toetsenbordindelingen voor eenvoudige navigatie. Knopkleuren en afbeeldingen kunnen worden aangepast en een grafisch tabelplan. De kassa is eenvoudig voor personeel om te leren en te bedienen. Vertrouw op TouchPoint om de juiste vragen op het juiste moment te stellen zodat u weet dat verkoopkansen niet worden gemist. Wanneer een item wordt gescand, vraagt TouchPoint het personeel om te praten over aanbiedingen en deals. Klantgegevens integreren in uw kassa zodoende dat u weet waaraan uw klanten geld besteden. Maak gebruik van gerichte reclames, spaarsystemen en klantkortingen op maat. 


Contact over ICR Touchpoint

Wij helpen u graag verder met afrekenen


Slava Yurthev Copyright